پول پارو کن!باور نداری فقط 1دقیقه از وقتت رو میگیره!

پول پارو کن!باور نداری فقط 1دقیقه از وقتت رو میگیره!

پول پارو کن!باور نداری فقط 1دقیقه از وقتت رو میگیره!

پول پارو کن!باور نداری فقط 1دقیقه از وقتت رو میگیره!

سه درس برای پولدار شدن!!!

آدم های پولدار میانگین هوشی بالاتری نسبت به سایر افراد ندارند، اما انتخاب های آنها در مورد نحوه خرج ‌کردن پول و صرف زمان با بقیه افراد فرق می کند.


اما به راستی تاکنون به این ‌مطلب فکر کرده اید که چگونه می توانید پولدار شوید؟ البته منظور، پولدار شدن های یک شبه نیست، ‌بلکه پولدار شدن از طریق برنامه ریزی است.


 به خواندن ادامه دهید تا ببینید از همین امروز چه کارهایی ‌می‌توانید انجام دهید تا در آینده پولدارتر شوید. ‌



درس اول: داستان پولی خود را بازنویسی کنید؛ ‌همه ما برای خود داستانی در مورد پول هایمان داریم. این درست همان ‌راهی است که شما در ذهن‌تان برای خود خلق کرده و به صورت ناخودآگاه در زندگی آن‌را دنبال می کنید. 


این ‌نوع طرز تفکر می تواند شما را به پول نزدیک تر کرده و یا از آن دورتر کند. برای بیشتر ما که همیشه در طول ‌زندگی خود عباراتی نظیر "ما قدرت خرید آن‌را نداریم" ، "من که پول چاپ نمی کنم" و "هیچ کسی نیست که ‌هم پولدار باشد و هم خوشحال" را از زبان اطرافیانمان می شنویم، به این نتیجه می رسیم که پس انداز پول ‌کار دشواری است؛ اما نباید با این طرز تفکر غلط برای خود محدودیت ایجاد کنید و میزان سپرده حسابتان ‌همیشه زیر صفر باشد. باید نوعی بازبینی مجدد بر روی دخل و خرج خود داشته باشید. باید تمام تصورات ‌غلط را از ذهن خود دور بریزید و خودتان را از نظر اقتصادی مستقل کنید. ‌نحوه تفکر خود بر روی پول و افراد پولدار را تغییر دهید. 


دکتر "هارو اکر" نویسنده کتاب "اسرار ذهن میلیونر" ‌معتقد است که باید به برخی چیزها اعتراف کنید. ‌بر اساس فرهنگ لغت، اعتراف یعنی "پذیرفتن یک بیانیه و یا یک موقعیت با میل و رغبت باطنی" ‌بنابراین اگر در زندگی خود به دنبال موفقیت هستید، باید داستان پول های خود را بازبینی کرده و آن را از نو ‌بازنویسی نمایید. شاید در نگاه اول این امر قدری دشوار به نظر برسد، ولی آیا می خواهید قدری کارهای ‌دشوار انجام دهید و پولدار باشید و یا نه ترجیح می دهید راحت طلب وبی پول باشید؟ 


درس دوم: هوس پول خرج کردن را محدود کنید ؛ ‌از آنجایی که سود وام ها اغلب زیاد می ‌باشد هر چقدر بیشتر در پس دادن آنها تعلل کنید، مجبور به پرداخت هزینه های بیشتری خواهید شد. بهتر است تا آنجایی که می توانید بر روی باز پرداخت وام های خود تمرکز کنید و سعی نمایید میزان سپرده ‌کلی خود را تا آنجایی که می توانید افزایش دهید. با این کار اعتبار خود را در بانک ها افزایش می دهید. اعتبار هم ربطی به میزان پول نقدی که در حساب ‌خود خوابانده اید ندارد. ‌ 


درس سوم: پس انداز کردن هر یک تومان ‌؛ ‌ درس اول و دوم به راحتی به شما کمک می کند که درس سوم را بتوانید به درستی انجام دهید. طبق ‌ارزش های پولی و مالی می توان اظهار داشت که هر هزار تومانی که امروز پس انداز کنید، در آینده می‌تواند ارزش بالاتری داشته باشد. اگر شما تصمیم جدی در پس انداز کردن پول هایتان گرفته اید، باید ‌به خاطر داشته باشید که این شما هستید که باید به آنها بگویید که کجا بروند نه اینکه تعجب کنید که آنها ‌خودشان کجا می روند! و اگر همدر حال حاضر برنامه ای برای سرمایه گذاری پول هایتان ندارید، بهتر است ‌فعلاً یک حساب پس انداز موقتی باز کنید.‌‌ 


همچنان که شما به نحوه پس انداز پول هایتان فکر می کنید، باید به این نکته توجه داشته باشید که روزها، ‌هفته ها و ماه‌ها در حال سپری شدن است، پول شما می تواند در طول این مدت برایتان کار کرده و سود ‌بسیار زیادی را عایدتان کند. حتی اگر50 یا 100 هزار تومان هم دارید، اصلاً مهم نیست، تنها نکته مهمی که ‌باید به خاطر داشته باشید این است که تعلل بیش از اندازه به هیچ وجه جایز نمی باشد.‌

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد